|
Ieşenca amendată pentru că ţipa la bătaia soţului a învins poliţiştii în instanţă
|
|
02-18-2012, 09:48 PM
|
|||
|
|||
|
Ieşenca amendată pentru că ţipa la bătaia soţului a învins poliţiştii în instanţă
Elena Miron (41 de ani) din comuna ignai a scpat de amenda aplicat pentru tulburarea ordinii i linitii publice. Ieeanca a fost sancionat, n septembrie 2011, dup ce a primit o btaie sor cu moartea de la soul su.<br /><br />Judectoria Iai a anulat amenda aplicat Elenei Miron de poliitii din comuna Popricani. Instana a admis plngerea ieencei mpotriva procesului verbal de contravenie prin care a fost sancionat cu 100 de lei. Sentina este definitiv<br /><br />n septembrie 2011, Elena Miron a fost btut de so cu furca. Femeia a chemat Poliia, dar oamenii legii au amendat-o i pe ea pentru c ar fi fcut scandal.<br /><br />"Am reuit s ies n drum i am sunat la 112. Au venit poliitii din comuna Popricani. Eu eram plin de snge, iar ei rdeau. Au scris un proces-verbal i m-au pus s-l semnez", a povestit femeia, anul trecut, pentru "Adevrul".Poliitii l-au sancionat i pe soul Elenei Miron cu 200 de lei.<br /><br />Ieeanca a fcut plngere pentru lovire i a decis s divoreze. Urmtorul termen al procesului de divor este pe 21 februarie.<br /><br /><b>sunt foarte curios ce s-a intamplat cu gaborii care au amendat-o?</b> http://forum.cs.tuiasi.ro/index.php?showtopic=358612 |
|||
|
|